MÖKKEILYN MUKAVUUS,
KULKEMISEN VAPAUS

Huolettomat sauna-, mökki- ja majoitusvaunut valmiina tontillesi – tilaa tänään, nauti jo ensi kuussa
MILLAINEN ON SINUN MAISEMASI?

Kesä- ja talviasuttavan Lapelland-vaunun ikkunasta näet aamuisen järven usvan, havumetsän vehreyden tai itse laitetun pihan, minne oletkin päättänyt asettua. Majoita muita, tarjoa vuokralle tai nauti itse – valinnanvapaus on sinun.

MÖKKIUNELMASTA TOTTA HELPOSTI

Lapelland on elämäsi vaivattomin tapa toteuttaa unelma omasta mökistä tai saunasta. Tuomme vaunusi käyttövalmiina perille auton vetokoukussa – myös paikkoihin, joihin kiinteä rakennus olisi mahdotonta pystyttää: kallion nokkaan, veden äärelle, tunturin kylkeen tai suvun yhteiselle tontille. Maatöitä tai perustuksia ei tarvita.

TURVALLINEN, KOTIMAINEN VALINTA

Valmistamme ainutlaatuisen Lapelland-vaunusi toiveidesi mukaan modernissa tehtaassa Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännällä. Kaikki vaunumme ovat talvilämpimiä ja energiatehokkaita. Lapelland on osa Salvos Finland -konsernia, vakavarainen perheyhtiö ja Suomen suurin vaunuvalmistaja. Lapellandilla on Suomessa jo yli 1000 tyytyväistä vaunun omistajaa.

VAPAASTI LIIKUTELTAVISSA MINNE HALUAT

Lapelland-vaunu valmistetaan erikoisjämerän alustan päälle, joka toimii kivijalkana vaunun ollessa paikallaan. Lapelland-vaunut ovat katsastusvapaita eivätkä vaadi rakennuslupaa liikkuvassa käytössä.

SUUNNITTELU YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Kaikki Lapelland-vaunut tehdään ympärivuotiseen käyttöön. Lapelland vaunuja on ympärivuotisessa majoituskäytössä Lappia myöten. 

KÄYTTÖVALMIINA YKSITYISKOHTIA MYÖTEN

Lapelland-vaunut valmistetaan sisätiloissa optimaalisissa olosuhteissa ja poissa kosteudesta. Jokainen vaunu luovutetaan katsastettuna ja käyttövalmiina yksityiskohtia ja pintakäsittelyä myöten.

30 PÄIVÄN LAPELLANDIN TYYTYVÄISYYSTAKUU

Lapelland myöntää vapaa-ajan rakennusalan ainoana toimijana kaikille mallistonsa mökki-, majoitus- ja saunavaunuille ainutlaatuisen Lapelland® tyytyväisyystakuun!

Scroll to Top
Mökkeilyn mukavuus, kulkemisen vapaus
Huolettomat sauna-, mökki- ja majoitusvaunut valmiina tontillesi – tilaa tänään, nauti jo ensi kuussa
VALITSE SINULLE SOPIVIN MALLI TILAA MALLISTOESITE