YRITYKSILLE

Majoita muita, tarjoa vuokralle tai nauti itse – valinnanvapaus on sinun.

RAJATTOMAT KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET

Lapelland on suomen suurin majoitus- ja mökkivaunutehdas jo yli 1 000 toimitetun vaunun kokemuksella. Voit ottaa rennosti, tuomme modernit majoitusyksiköt ja räätälöidyt vaunut perille, laskemme jämerät tukijalat alas ja voit itse keskittyä vapaasti liiketoimintasi kasvattamiseen ja kehittämiseen. Ainutlaatuiset Lapelland -vaunut voidaan ottaa käyttöön ympäristöä muuttamatta, ilman rakennushuolia ja alkupääomaa. Olemme osa kotimaista Salvos Finland Oy konsernia. Kysy lisää ja aloita elämäsi helpoin rakennusprojekti jo tänään!

MAJOITUSRATKAISUT TYÖNANTAJALLE

Majoita itsesi tai työntekijäsi siellä missä työ on. Kesä- ja talviasuttavan Lapelland-vaunun ikkunasta näet aamuisen järven usvan, havumetsän vehreyden tai itse laitetun pihan, minne oletkin päättänyt asettua. Majoita muita, tarjoa vuokralle tai nauti itse – valinnanvapaus on sinun.

Unohda pitkät työmatkat ja kalliit hotelliyöt. Siirreltävä Lapelland-vaunu on vaivattomin tapa järjestää luxus-tason tauko- ja majoitustilaa sinne missä sitä tarvitset. Varmista viihtyisät lepo- ja peseytymistilat jopa syrjäisemmillä työmailla. Tilava keittiö, siistit WC-tilat ja rentouttava sauna tuovat ainutlaatuista mukavuutta asumiseen ja oleskeluun.

Lapelland on:

  • Turvallinen ja riskitön valinta
  • Helppo tilata ja käyttää
  • Kiinteä paikallaan tai siirtyy tarpeesi mukaan
  • Saatavilla osamaksu/leasing rahoituksella
Koneyrittäjät

Varmista viihtyisät lepo- ja peseytymistilat jopa syrjäisemmillä työmailla. Tilava keittiö, siistit WC-tilat ja renouttava sauna tuovat ainutlaatuista mukavuutta pidempi kestoisille savotoille.

Hevostilat

Lapelland-vaunu on helpoin ja joustavin tapa järjestää tauko- ja yöpymispuitteet hevostilasi yhteyteen, joten sinulla jää enemmän aikaa hevosillesi.

Kuntoutuskeskukset / Perhekodit

“Olemme laajentaneet kuntoutuskeskustamme jo kahdesti Lapellandin majoitusvaunuilla ja asiakkailta saatua palautetta on ollut ilo kuunnella” -Sanna Smanth, Kuntoutuskeskus Phenix Oy.

MAJOITUSRATKAISUT ELÄMYSYRITTÄJILLE

Tarjoa asiakkaillesi elämyksiä ilman rajoja.

Suomen tuhannet järvet ja joet sekä tunturit ovat mökkivaunun avulla matkailijoiden saavutettavissa ainutlaatuisen helposti. Tarjoa ainutlaatuista luxusmajoitusta asiakkaille luonnon äärellä ja kasvata samalla omaa liiketoimintaasi ainutlaatuisen helposti.

Lapelland on helpoin tapa toteuttaa uniikki elämysmajoituskohde tai viihtyisä lomakylä ilman rakennushuolia ja alkupääomaa. Voit ottaa rennosti, tuomme modernit mökki- ja minisviittivaunut perille, laskemme tukijalat alas ja voit ottaa iloiset vieraat jo vastaan!

Tuomme vaunusi käyttövalmiina perille auton vetokoukussa – myös paikkoihin, joihin kiinteä rakennus olisi mahdotonta pystyttää: kallion nokkaan, veden äärelle tai tunturin kylkeen. Maatöitä tai perustuksia ei tarvita.

Olemme Suomen suurin majoitus- ja mökkivaunutehdas jo yli 1 000 toimitetun vaunun kokemuksella. Lapelland -vaunut voidaan ottaa käyttöön ympäristöä muuttamatta, edullisesti yhdellä kiinteällä hinnalla ja nopeasti ilman rakennustyömaata! Kysy lisää ja aloita elämäsi helpoin rakennusprojekti jo tänään!

Lomakylät

Lapelland on helpoin tapa toteuttaa viihtyisä lomakylä tai kasvattaa majoituskapasiteettiä ilman rakennushuolia ja alkupääomaa. Voit ottaa rennosti, tuomme modernit mökki- ja minisviittivaunut perille, laskemme tukijalat alas ja voit ottaa iloiset vieraat jo vastaan!  

Maatilamatkailupisteet

Lapelland Minisviittivaunu on avain rauhalliseen ja kiireettömään elämänmenoon maaseudun hiljaisuudessa kauniiden luonnonmaisemien ympäröimänä. Tuomme majoitustilan tunnelmalliseen pihapiiriin ja voit tarjota asiakkaillesi loman maaseudun kauneudessa – esimerkiksi ratsastuksen, retkeilyn, pyöräilyn, melonnan ja kalastuksen parissa. Lapelland majoitusvaunulla asiakkaasi nauttivat Suomen metsistä ja vesistöistä ainulaatuisen helposti!

Leirintäalueet

Lapellandin mökkivaunu on helpoin tapa kasvattaa majoituskapasiteettiasi. Anna meidän valmistaa ja tuoda kotimaiset mökkivaunut pihapiiriin käyttövalmiina ja voit itse keskittyä asiakkaiden palvelemiseen. Mökkivaunun modernit ja avarat tilaratkaisut luovat kompaktin kokonaisuuden monenlaiseen lomailuun, ilman työmaavaihetta ja jopa ilman alkupääomaa – kannattavasti!

Metsästysseurat

Rankan metsästyspäivän päätteeksi on mahtava laittaa erämaassa saunaan tulet ja rentoutua tilavassa Lapelland vaunussa. Parhaat metsästysjutut ja tarinat on mukava kertoa takkatulen loimussa. Liikuteltava Lapelland vaunu on metsästysseuroille kätevä ja kustannustehokas majoitusvaihtoehto. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle sopiva jahtivaunu!

Scroll to Top
Mökkeilyn mukavuus, kulkemisen vapaus
Huolettomat sauna-, mökki- ja majoitusvaunut valmiina tontillesi – tilaa tänään, nauti jo ensi kuussa
VALITSE SINULLE SOPIVIN MALLI TILAA MALLISTOESITE